Midsommar i Östersund gästblogg av Ella 11 år

IMG_6916

IMG_6917

Vi firade midsommar på Kronojägarvägen. Det var soligt och varmt ute. Varmaste dagen i år. Evis sa att ingen fick äta något innan middagen eftersom hon förberett midsommarmaten. Perre och Mattias tjuvåt på mc donalds och vi andra grillade korv.(: Sen gjorde Perre midsommarstången och Ella, Saga och Erik dekorerade den med blommor. På eftermiddagen kom Evis, Lars, John, Malte, fammo/mommo och Adja. Då åt vi midsommarmaten. Det var jättegott! Sen spelade vi kubb och dansade runt midsommarstången. John och Erik var små darth Vader.

IMG_6903

Sen satt Lars och Perre på musik. Saga hade en uppvisning för oss. Hon dansade egyptisk dans och balett. Innan vi skulle sova så kollade vi star wars på youtube.

This entry was posted in Gästbloggare. Bookmark the permalink.

Leave a Reply