About Leif

Här bor jag sedan 19 december 2011 och här tänker jag dela med mig av alla nya intryck från Italien ; Jag har hoppat ur Grottekvarnen av egen fri vilja och funderar på vad jag skall hitta på härnäst, allt är möjligt !

Bloggen är inte en dagbok även om några inlägg säkert kommer att se ut så. Bloggen är ett ställe för mig att reflektera över skillnader mellan länderna och orsakerna till skillnaderna men inte att tala om vad som är rätt och vad som är fel.

Välkomna hit, välkomna hem till mig

mail: leif@giazza.se

5 Responses to About Leif

 1. Kristian says:

  God fortsättning Leif.

  Här kommer två länkar med lite bilder från när jag och min familj var i dina nya hemtrakter

  http://martensson.net/resor/garda03/italien2003.html

  och

  http://martensson.net/resor/garda04/italien04.html

  Hälsningar

  Kristian

 2. Marie Norlén says:

  Hej Leif och god fortsättning på året :-)!
  Kul att följa dig och hur du har det, läser med glädje att du verkar ha det mycket bra & antar att du inte längtar hem igen… Men jag kan ialla fall berätta att i hemkvarteret så fick vi lite snö häromdagen på de annars så bara gatorna. Och igår morse när jag passerade ditt hus så var jag tvungen att gnugga ögona rejält, trot eller ej men de senåriga betongkepsarna förvandlades snart till riktiga balkonger (!), “inget är omöjligt det omöjliga tar bara lite längre tid” ;-)! Ha det så bra :-)!

 3. Kåre says:

  Heej
  Nu har vi fått samma problem med vår plåtis igen, dvs. slocknat halvljus som vägra lysa även med ny lampa, åkte till verkstaden då vi var i närheten de kollade ”gamla” lampan… den var hel! trots det funkade den inte, har tid där sista april.
  Nu på morgonen startade inte bilen för första gången på 4200 mil, ingen förbrukare på, användes kl 1830 i går utan problem, satt i kontakten för laddningen.

  Har letat dina inlägg om dina problem men hittar dem inte? vilket forum skrev du på? har Glömt vilket (Åldern ger sig tillkänna) letat på MHCs, Husbilskompisar och lite på HBK där är jag portad pga. kritik mot kabe 🙂 tänkte att det du skrev kan ge verkstaden lite tipps.

  Mvh

  Kåre

 4. Anders Borg HBK71 says:

  Hej Leif!
  Jag följer med glädje din blogg och drar mycket nytta av den.Åker till Italien för 25:e gången nu i Juni suger upp tips ur bloggen.
  Hälsningar Anders.

 5. Anders Borg says:

  Long time no see.Miss you.
  Anders

Leave a Reply