Till Legnago på fuktkontroll

För att det inte skall bli några missförstånd skall jag säga direkt att det var inte jag som skulle på fuktkontroll utan naturligtvis bilen. Den är en FIAT skåpbil som byggts om av en tysk firma till husbil och för att FIATS garanti skall gälla behöver jag göra en fuktkontroll, av bilen, varje år.

Det var 10-12 grader och solsken nere på Poslätten, skönt vinterväder. Legnago är en småstad ca 3 mil söder om alperna i ett område som kallas Veronese Basso. Varmt på sommaren ofta lite fuktigt men milt på vintern. Inte många turister söker sig dit det finns inte så mycket att se men stan är en vanlig ganska trevlig Italiensk småstad.

Nere från slätten ser man alperna som har vita toppar nu på vintern. Tog några bilder på väg tillbaka.

fukt

Toppen heter Cima Carega och är ca 2250 meter var upp på den i somras tillsammans med Mattias och Lars från Östersund de skrev om det i ett inlägg den 1 juni titta på bilderna de tog, bestigningen som inte är speciellt besvärlig tar några timmar. Någonstans halvvägs upp ligger min by fortfarande med snö på gatorna men dagarna blir längre och längre och solen tär på snötäcket.

fukt 1

This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply